''Rust, natuur en aan riviertje gelegen''
 
 

De camperplaats

Camperplaats Hancate is gelegen aan een rustig B-weggetje dat leid naar natuurgebied de Velderberg. Regelrecht aan het water tussen de bossen en velden in het toeristisch buitengebied van Hellendoorn. De camperplaats heeft ruim opgezette camperplaatsen voor 10 campers op een grasveld die omringd zijn door bosschage en groen. Heerlijk in de zon en toch uit de wind. Alle 10 de staplaatsen zijn voorzien van rijspoorverharding in de vorm van grastegels voor een harde ondergrond, ook bij nat weer. U kunt maximaal 72 uur op de camperplaats verblijven.    

Aankomst Camperplaats Hancate

Reserveren is niet mogelijk! Vindt u het prettig als wij voor aankomst kijken of er nog een plek vrij is op de camperplaats? Bel of WhatsApp dan naar onderstaande telefoonnummer. Buiten de ''winterperiode'' is Camperplaats Hancate 24/7 geopend voor campers. 

Betaling

U hoeft zich bij aankomst of vertrek niet te melden. De betaling geschied middels een enveloppensysteem in het informatiehuisje. U pakt een envelop waarop wij enkele gegevens vragen die u moet invullen. Vervolgens doet u de envelop met daarin het contante geldbedrag in de daarvoor bestemde bus. 

Voorzieningen

Bij Camperplaats Hancate zijn alle voorzieningen bij de prijs inbegrepen, er komen geen onverwachte kosten meer bij. Zo kunt u gebruik maken van de stroomaansluiting (6 ampère). Goed Wi-Fi signaal over de hele camperplaats. Er kan gebruik worden gemaakt van het toilet. U kunt het grijswater lozen in de daarvoor bestemde put, er is een stortplaats voor chemisch toilet, en er is een waterpunt voor inname van drinkwater.

 • Stroom 6 ampère
 • Wi-Fi (via glasvezel)
 • Toilet
 • Lozen grijswater en chemisch toilet
 • Inname drinkwater
 • Informatie voorziening
 • Restaurant binnen 150 Mtr.
 • Honden welkom (mits aangelijnd)
 • Afvalvoorziening
 • Geen verplichte aankomst- of vertrektijden
 • Geen extra kosten voor visite overdag
 • Toeristisch fiets- en wandelgebied start vanaf de Camperplaats  

Geen douche aanwezig

Het all-in tarief tegen contante betaling: €15,- per camper per nacht voor 2 personen inclusief toeristenbelasting en voorzieningen. 

Als er een extra persoon in de camper blijft overnachten, rekenen wij €2,50 per persoon per nacht (dit tarief geld ook voor kinderen)

Vismogelijkheden 

Viswater direct naast de camperplaats ''Vis''water direct naast de camperplaats

Direct naast de camperplaats gelegen ligt een prima (vis) water waar alle soorten witvis maar ook snoek, baars en paling gevangen kunnen worden. U mag hier vissen met de Vispas. Een 300 meter vanaf de camperplaats begint de meanderende rivier de Regge. Deze rivier is bij menig hengelsporter bekend. Ook hier kunnen allerlei vormen van hengelsport beoefend worden, vliegvissen, werphengel of toch de vaste stok? alles is mogelijk. Ook hier is vissen met de Vispas voldoende.     

Honden/Huisdieren

Op onze camperplaats zijn honden van harte welkom. Wel zien wij uw viervoeter op de camperplaats graag aangelijnd, of achter een afscheiding zitten. Vanaf de camperplaats loopt u regelrecht met uw hond de mooiste routes door het bos, langs het water in de natuur. Houdt uw hond van zwemmen? Ook dat kan hier prima, er zijn genoeg lage stukken wal. Uiteraard door ons all-in tarief zijn ook honden gratis! 

Culinair Genieten

Even een keer niet zelf koken of geen zin om ontbijt klaar te maken, dat kan! Lekker uit eten in het restaurant dat zich binnen 150 meter van de camperplaats bevindt. Of ontdek het pittoreske dorp Hellendoorn zelf, waar op culinair gebied voldoende te ontdekken valt. Tevens kunnen warme maaltijden op de camperplaats bezorgt worden.

Acoustic music by kampvuur light

Zo enkele keren organiseren wij een zogenaamde acoustic music by kampvuur light middag. Dit is een gezellige ongedwongen middag waarbij ''bekende'' nummers op akoestische gitaar bij een kampvuur ter gehore worden gebracht. Deze middag wordt van tevoren aangekondigd en zal een eindje van de camperplaats plaatsvinden voor de mensen die van hun rust willen genieten. Benieuwd wanneer? Houd onze facebook pagina in de gaten.  

Informatie voorziening

In het informatiehuisje op de camperplaats wordt u middels geschrift en folders op de hoogte gebracht van markten, braderieën en andere evenementen die voor die week gepland staan in de omgeving.